Enkele reviews van afgelopen periode

Bas de Wolff, Politie Landelijke Eenheid; Carrière switch naar psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog:
Ik heb Duurzaam-Coaching gevonden via internet.
Na kennis gemaakt had ik het gevoel dat Remco mij zou kunnen helpen bij het vinden van mijn pad. Na jaren van zelfontwikkeling en een daar op volgende burn-out, was mijn huidige baan niet meer passend. Ik liep in een loop wat betreft baanverandering.

Remco zijn no nonsens houding en vermogen om door te vragen en goed in te voelen, bracht mij met de week dichterbij mijn te volgen pad. Door middel van opdrachten geven en bespreken, vraagstellingen en bespreken, werd ik gebracht naar een sprong in het diepe onbekende.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in diensten met een sterk hiërarchie, ga ik volgend jaar beginnen met een Hbo deeltijd opleiding als vaktherapeut. En mezelf in dat vak ontplooien en uiteindelijk deels voor mezelf gaan werken. Deze ontwikkeling voelt bevrijdend en spannend.
Remco, dank voor jouw expertise en support.

 

Coen Bosman, Senior Manufacturing Operator, Janssen Biologics B.V. :
De samenwerking met Remco was boeiend en verhelderend. Mijn persoonlijke en professionele missie heb ik gedurende het coachingstraject een duidelijke vorm kunnen geven. Het on-/bewust doorlopen van deze openbarende, interessante en stimulerende route waarin Remco je op een positieve wijze vanuit jouw eigen visie verder helpt om de einddoelen te bereiken. Kortom een echte aanbeveling als je bereid bent zaken in je leven te veranderen.

 

Tom Hoogervorst, researcher Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde.:
Remco zal zijn mening nooit aan anderen opdringen, maar helpt mensen met het maken van hun eigen keuzes. Hij zit vol met tips en trucs, maar staat erop dat die alleen werken zodra de dieperliggende oorzaken van vragen en onzekerheden zijn geïdentificeerd. Ik heb veel van hem geleerd.

 

Saskia van der Wolf, Projectmanager Beleid, Communicatie en educatie, Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO).:
Remco zijn vriendelijke manier van coachen stelt je op je gemak. Daarbij laat hij niet los totdat jij gevonden hebt waar het werkelijk om draait. Dit maakt dat je een stevig fundament bouwt waar je iedere keer op terug kan grijpen om die volgende stap te vinden in je leven / loopbaan.

 

Kirsten Veenboer, Specialist winkelautomatisering, Functioneel analist.:
Remco heeft  inlevingsvermogen, een goed gevoel voor timing en een aangenaam gevoel voor humor. Door te vragen, af te wachten en oefeningen voor te schotelen op de juiste momenten, heeft Remco me geholpen om mijn kernwaarden te benoemen. Een mooi en handig ‘kompas’ om vervolgstappen mee te bepalen en beoordelen. Die focus helpt me om blokkades ter discussie te stellen en ze vanuit een positieve insteek te benaderen (wat/hoe kan het wél?).

 

Edwin Broer, Projectleider / teamleider Atos.:
Door de begeleiding van Remco weet ik nu waar ik mijn pijlen op ga richten om mijn reden van bestaan na te streven. In enkele sessies ben ik veranderd van iemand met een 3600 interesse in van alles en nog wat, naar iemand die weet wat zijn kwaliteiten, valkuilen en waarden zijn gekoppeld aan de branche, organisatie en functie waarin ik mezelf kan ontwikkelen.

 

Annette Hilbrands-Petstra, Management-assistente Gemeente Leiden.:
Tijdens mijn gesprekken met Remco luistert hij aandachtig, denkt met je mee, komt met suggesties en geeft nuttige tips. Af en toe ook samen gelachen. Hij waakt er voor dat je niet in de valkuil van beperkingen denkt, maar (meer) in kansen en mogelijkheden. Hij zorgt er voor dat je gefocust blijft, zodra je na de gesprekken alleen verder kunt met het zoeken naar wat voor jou belangrijk is.